Allmän information:

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?
Personuppgifter är uppgifter som på ett eller annat sätt kan kopplas till din person. Det kan vara direkta uppgifter som namn, adress, personnummer, epost-adress och telefonnummer, men också indirekta uppgifter som IP-adress och bilder.

Besökaridentifiering – cookies

Vår webbplats samlar in standard logg-information. Detta gör vi för att försäkra oss om att webbplatsen sköts väl och för att kunna förbättra navigeringen på webbplatsen använder vi cookies (små textfiler som lagras på användarens dator).

Vi använder tredjepartprogram

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator. Vi avidentifierar alla IP-nummer, vilket gör att du inte kan identifieras genom det underlag för statistik som vi samlar in. Informationen som skapas av dessa kakor genom din användning av webbplatsen skickas vidare till och lagras av Google.

Google Analytics lagrar information om:

- När du besökte webbplatsen första gången
- När du besökte webbplatsen senast
- När ditt nuvarande besök påbörjades
- Hur många gånger du besökt webbplatsen
- Vilken webbläsare du använder
- Hur du hittade till webbplatsen (trafikkällor)

Mer information om hur Google hanterar data

Länkar

Alla besökare bör vara medvetna om att vår webbplats kan innehålla länkar till och från andra webbplatser som inte omfattas av denna eller annan personuppgiftspolicy. Du bör ta del av dessa webbplatsers integritetspolicyer innan du lämnar ut dina personuppgifter dit.

Vår webbplats kan innehålla olika bloggar, forum, wikis och andra social media-applikationer eller tjänster som tillåter dig att dela innehåll med andra användare (kollektivt Social Media-applikationer). Alla personuppgifter eller annan information som du bidrar med i någon Social media-applikation kan läsas, inhämtas och användas av andra användare av denna Social media-applikation, över vilka vi har lite eller ingen kontroll. Därför, tar vi inget ansvar för någon annan användares användning, missbruk, felaktigt tillskansande av personuppgifter eller annan information som du bidragit med i någon Social media-applikation.

Så här behandlar vi dina personuppgifter när du söker jobb hos oss

Din ansökan hanteras av utsedd/utsedda personer på Profil Kommunikation. Uppgifterna behandlas korrekt och på ett sånt sätt att obehöriga inte kan ta del av dem.

Vi kan komma att spara din ansökan inför framtida rekryteringsbehov upptill 24 månader. Efter det behåller vi enbart de handlingar som tillhör den som vi har anställt.

Samtycke

I och med att du söker jobbet hos oss och skickar in dina personuppgifter samtycker du till att Profil Kommunikation behandlar uppgifterna när vi hanterar din ansökan.

Vem ansvarar för de personuppgifter som samlas in?

Profil Communication i Trollhättan AB (org.nr 556072-0277), Spanmålsgatan 13, 461 30 Trollhättan, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Du når oss på email via info@profil.se alt. på telefon 0520-48 80 80.