Våra tjänster

Strategi.

Våra sociala media-strategier för ihop egna, förtjänade och köpta media för en lyckad övergripande marknadsföring. Lanseringsstrategier omfattar riktade kontakter och PR för att se till att alla sociala kampanjer stödjer specifika marknadsföringsmål och verksamhetsmål.

Kampanjer.

Profil skapar marknadsföringskampanjer med socialt media-fokus, genom bland annat virala videos, events, digitala upplevelser och engagerande innehåll – paketerat på ett relevant sätt.

Influencers.

Att bygga varumärkesambassadörer genom relationer med vloggare och andra påverkare hjälper varumärken att skapa äkta engagemang från en ny publik. Vi hjälper varumärken att bygga partnerskap för att nå påverkares engagerade följare.

Redaktörstjänster.

I den digitala tidsåldern behöver alla varumärken redaktörer. I samarbete med innehållsstrateger och sociala media-strateger hjälper vi våra kunder engagera sina användare genom att skapa relevant innehåll vid rätt tillfälle, hela vägen från strategi till publicering.

Innehållsutveckling.

Vi skapar statusuppdateringar, video, bilder, bloggposter och mycket mer. Vi hjälper varumärken att publicera via olika mediakanaler eller bli partners med påverkare för att skapa innehåll för egna kanaler.

Publiceringsstrategi.

Vi definierar hur varumärken engagerar sig med sin publik, från vad de ska säga till hur och när de ska säga det. Genom att utvärdera innehåll och definiera en röst och ton skapar och genomför vi effektiva redaktionsstrategier för att publicera, kuratera och skapa innehåll på alla plattformar.

Analys.

Vi övervakar och kvantifierar resultaten av kommunikativa insatser på sociala medier. Våra kunder får tillgång till analyser och rapporter som knyter samman lyckade aktivitet på sociala medier med t ex affärsmål och marknadsföringsmål.