Våra tjänster

Integrerade kampanjer.

Vårt användarcentrerade tillvägagångssätt för integrerade kampanjer är grundat på strategiskt tänkande och enkla, kraftfulla kommunikativa upplevelser. Vi identifierar möjligheter på marknaden, samarbetar nära med våra kunder i framtagning av den kreativa briefen och skapar content som berör och engagerar och som sträcker sig över alla kanaler.

Copywriting och copyediting.

Skribentrollen hos Profil är sömlöst integrerad i vår designprocess för att skapa det mest effektiva, eleganta och engagerande arbetet – samtidigt som vi ser till att varumärket behåller sin unika röst. Våra content copywriters ser till att leverera ditt budskap på ett relevant sätt – oavsett sammanhang.

Filmproduktion.

Vi sammanför den senaste tekniken med traditionell storytelling. Och skapar allt från företagsfilmer och reklamfilmer till sociala videos. Vi erbjuder en produktionslösning som omfattar konceptskapande, manusutveckling, filmfoto, regi, redigering, ljud och färgkorrigering. Vår flexibla studio står redo med ett produktionspaket som innehåller allt från en 4K-kamerarigg med olika cinemaobjektiv och steadycam till den senaste 360 tekniken.

Visuell produktion.

På Profil hjälper vi varumärken att synas i digitala och tryckta medier genom att skapa unika bildbibliotek för våra kunder. Vi arbetar med professionella fotografer och illustratörer som genom en variation av stilar löser olika kundbehov. Vi kan även ta fram stockfoton och rättighetsförvaltade foton, videos och musik.

Designproduktion.

Våra designers skapar alla typer av grafiska produkter. Från grafiska profiler, logotyper, ikoner till banners, eventmaterial, tryckta enheter och 3D illustrationer. Åt våra kunder levererar vi också detaljerade stilriktlinjer och i form av grafiska manualer och mallar för digitala verktyg som Keynote och Powerpoint.